Cine suntem?

Intrucat intelegem pe deplin si respectam importanta dreptului de proprietate si a sigurantei capitalului pentru bunastarea unui business, compania noastra si-a dedicat, in cei peste 7 ani de experienta, intreaga expertiza si pricepere pentru proiectarea celor mai diversificate si performante structuri civile si industriale – de la cladiri de birouri si blocuri de locuinte pana la scoli, sali de sport si spitale ori hale industriale si agricole.

Intrucat am demonstrat ca tratam fiecare proiect cu aceeasi pasiune precum in cazul construirii propriei case, clientii insisi ne considera veritabili parteneri de afaceri, ci nu niste simpli prestatori de servicii, fiind alegerea lor preferata in materie de constructii in urma executarii impecabile a primului contract.

Acest fapt este dublat de respectarea celor mai moderne standarde de proiectare prevazute de legislatia UE (tip Eurocode) vizand integrarea celor mai eficiente si economice masuri in procesul de proiectare. Urmarim, astfel, sa pretuim timpul si resursele financiare ale partenerilor nostri de afaceri precum in cazul in care ar fi ale celor dragi noua si ne-ar fi incredintate noua.

Un concept realizat de Justpixel